Projektujemo, proizvodimo i montiramo metalne konstrukcije svih tipova. Kombinacijom dugogodišnjeg iskustva u metalnoj industriji, najkvalitetnijim kadrovima i praćenjem tehnoloških noviteta spremni smo odgovoriti na sve zahtjeve. Bilo da se radi o malim halama ili velikim kompleksima spremni smo u najkraćem roku ponuditi rješenje i provesti ih u djelo.

Kvalitet i zaštita

Iako su metali na prvi pogled čvrsti i nesalomljivi, oni kemijski reagiraju s okolinom, u kojoj se nalaze zato je neophodno iskustvo i tehnologija koju posjedujemo kako bi ovaj proces u potpunosti zaustavili.

Najbitnije je odabrati kvalitetan materijal i zaštitu ovisno o vrsti za što smo posebno specijalizirani pa tako se odlučujemo za:

O nama

Spremni smo odgovoriti najizazovnijim i najsloženijim zahtjevima. Specijalizirani smo za proizvodnju čelične panelne ograde i odgovarajućih stubova, usluge rezanja metala laserom i plazmom, savijanja lima i cijevi, strojne obrade na klasičnim strojevima te zavarivanje različitih materijala odgovarajućim postupcima. Više

KONTAKT

Metalos d.o.o. Obala bb, Kreševo | + 387 (030) 80 73 31 | office@metalos.ba

Početna O nama Novosti Kontakt Upit Kolačići Zaštita privatnosti Uvjeti korištenja Lokacija

Sva prava pridržana

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje.

Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića