IMG_20200114_094813.jpg

Poznati bosanskohercegovački privrednik iz Kreševa Darko Kujundžić , vlasnik tvrtke Metalos, proteklih je dana boravio u njemačkom Nunbergu na prestižnom sajmu Perimeter Protection Nurnverg Messe 2020. Tvrtka Metalos jedini je izlagač iz Bosne i Hercegovine, te im je ukazana izuzetna čast.

Kujundžić za „Avaz“ ističe na da po prvi put predstavljaju novi proizvod u panelnim ogradama na ovom sajmu.

S ovim poslom sam se počeo baviti kao vrlo mlad čovjek. Prije 12 godina sam pokrenuo vlastitu trgovinu panelnim ogradama, nakon čega sam istražujući tržište uvidio mogućnost za vlastitom proizvodnjom panelnih ograda, umjesto uvoza. Nakon toga se odlučujem pokrenuti vlastiti biznis 2011. godine - kazao je Kujundžić.

Tvrtka Metalos bavi se proizvodnjom panelnih ogradnih sistema, čeličnih konstrukcija i metalnog namještaja. U poslu bilježi velike uspjehe, a proizvode izvozi diljem svijeta.

- Izvozimo u susjedne zemlje, Hrvatsku i Srbiju, ali i ostale zemlje kao što je Njemačka, Austrija, Italija, Češka, Danska, Švedska, Slovenija... u kojima je naša tvrtka zastupljena. Radili smo za mnoge velike i poznate kompanije širom naše zemlje, ali i Evrope - istaknuo je Kujundžić.

Također, Metalos je dobitnik brojnih priznanja i certifikata.

- Uz sve teške uvjete u kojem poslujemo, mi težimo da stalno investiramo u novu opremu, kao i u edukaciju i prijem novih uposlenih, kako bi mogli odgovoriti zahtjevima tržišta. Dokaz tome je i činjenica je da imamo novi proizvod u panelnim ogradama sa kojim po prvi put nastupamo na ovom sajmu - zaključio je Kujundžić .

O nama

Spremni smo odgovoriti najizazovnijim i najsloženijim zahtjevima. Specijalizirani smo za proizvodnju čelične panelne ograde i odgovarajućih stubova, usluge rezanja metala laserom i plazmom, savijanja lima i cijevi, strojne obrade na klasičnim strojevima te zavarivanje različitih materijala odgovarajućim postupcima. Više

KONTAKT

Metalos d.o.o. Obala bb, Kreševo | + 387 (030) 80 73 31 | office@metalos.ba

Početna O nama Novosti Kontakt Upit Kolačići Zaštita privatnosti Uvjeti korištenja Lokacija

Sva prava pridržana

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje.

Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića